background-image

Over BRS

BRS Onderzoek en Advies werd in 2006 opgericht door Roel Fledderus onder de naam BRS Bedrijfsrecherche. In de loop der jaren werd besloten de naam aan te passen vanwege de structurele uitbreiding van de dienstverlening. In de beginjaren richtte het bedrijf zich namelijk voornamelijk op voertuigcriminaliteit. Later kwamen daar ook letselschades en auto-inbraken bij. En nu is het werkgebied nog veel breder. Eigenlijk ieder onderzoek waarvoor men op zoek is naar de waarheid kan worden uitgevoerd door BRS. Roel besloot eind 2019 een tweede ervaren onderzoeker aan te trekken: Gerard van Warmerdam.
Met de komst van Gerard van Warmerdam heeft BRS met name deskundigheid op het gebied van voertuigcriminaliteit binnengehaald. Want dat is waar Gerard de afgelopen 40 jaar zijn sporen in heeft verdiend.
BRS Onderzoek en Advies is een erkend onderzoeksbureau. Het heeft een vergunning voor het houden van een Particulier Recherchebureau dat is uitgegeven door het Ministerie van Justitie (POB nr. 1065). Daarnaast zijn alle onderzoekers in het bezit van een geldig legitimatiebewijs Particulier Rechercheur afgegeven door de Korpschef van de politie. Zij staan tevens ingeschreven in het Register Toedrachtonderzoek van het NIVRE.

Meer weten over Roel Fledderus of over Gerard van Warmerdam?